Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Πητ Παπαδάκος:«Έτσι νίκησα στις εκλογές»


































Ο Πητ Παπαδάκος μετά από μια λαμπρή καριέρα σε πυγμαχία, ψυχολογία, αστρολογία, χαρτομαντεία, οραματολογία, μαγεία, προβλεψολογία (έχει και master, πέρυσι προέβλεψε πώς ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα...) και 8 επιτυχημένα βιβλία με κορυφαία συγγραφική στιγμή το  «Έτσι έφαγα τον Σατανά», κατεβαίνει στην πολιτική με το συνδυασμό του Άδωνη Γεωργιάδη του οποίου αποτελεί και προσωπικός σύμβουλος-αστρολόγος.
Το υλικό και οι υπογραμμίσεις με κίτρινο  είναι από το blog iphimedea.blogspot.com.

6 σχόλια:

bou είπε...

Σαν βιντεοκασέτο μοιάζει.

Pastaflora είπε...

Μυθικός!

Βρομιστεράκι είπε...

Kαταραμένε! Μου έφυγε η γουλιά από το στόμα!

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Επίσης το πανεπιστήμιον που του απένειμε DOCTORA (έτσι, γαλλιστί, και μάλιστα χωρίς το τελικόν "T" όπως εσφαλμένως επιμένουν να γράφουν την λέξιν οι Γάλλοι), κανονικά λέγεται Clayton και ουχί Cleyton (μάλλον το άλλαξε γιατί φοβήθηκε ότι οι οπαδοί του θα εδιάβαζαν "κλαύτον" και ουχί διότι δεν γνωρίζει πού εσπούδασε).
Πάντως παρατηρώ οργανωμένον σχέδιον σκοτεινών κύκλων με την συμμετοχήν μάλιστα τριών ιστολογίων που εκτιμώ (το δικό σας, το ιστολόγιον της iphimedea και το ιστολόγιον της προ-προ-λαλησάσης pastaflora), προκειμένου να προωθηθεί υποψηφιότης ανταγωνιστού μου εις τον συνδυασμόν του Άδωνι...

ΑΖ είπε...

Τα- εκ βοντό. Αχαχχααχα!

Unknown είπε...

Δεν είναι Τα-εκ βοντό...αλλά Τα-εκ Voodoo!!!! Είναι μάστερ της μαγείας, ο Hally Potter σε μεγάλη ηλικία. Με το που τον βλέπεις είσαι σίγουρος οτι δεν σε πλησιάζει ο Σατανάς με τίποτα. Πως είναι το αντισκωριακό, ο Πητ έχει το αντισατανικό!! Καλά ο Άδωνης δεν είναι Θρησκεία, Πατρίς, Οικογένεια? Το μελλοντολόγο πως τον πήρε? Άντε Άδωνη, την άλλη φορά, βάλε τον Μίστερ Μπούτια!!!